Gratis levering i nærområdet og gratis fragt i Danmark ved køb over kr. 1000,-
Nyhedsbrev
Travaglini, 2000 - Tre Vigne Se fuld størrelse

Travaglini, 2000 - Tre Vigne

Travaglinis "Tre Vigne" er en spændende rødvin - super koncentreret med masser af forskellige duft- og aromakomponenter. Krydderier, modne mørke bær og en dyb frugtkoncentration er nogle af de mange indtryk man får, når man stikker næsen i glasset.

Flere detaljer

  • 1 flaske

DKK 349,00

13 andre varer i samme kategori:

En helt unik Gattinara vin, produceret af Nebbiolo druer fra tre meget forskellige parceller. Tre parceller med forskellig undergrund og forskelligt mikroklima.

Vinen lagres i 40 måneder. I første omgang 30 måneder på slovakiske egefade, hvorefter 25% af vinen tilbringer 10 måneder på små franske egefade. Efter tapningen hviler vinen minimum 8 måneder på flasken, inden den forlader kælderen.

 

Producenten:

 


Travaglini - Den ubestridte konge af Gattinara
I den nordlige del af Piemonte ligger det berømte Gattinara, hvor nogle af Italiens bedste vine skabes. Den ubestridte konge af Gattinara er familiefirmaet Travaglini, der igennem en lang årrække har frembragt 1. klasses vine.

Travaglini ligger i selve hjertet af regionen med 39ha vinmarker. Det er et stærkt og traditionsrigt familiefirma, der blev etableret af Arturo Travaglini. Han videregav sin passion for vinproduktion til sønnen Giancarlo. I dag drives firmaet af Giancarlo's kone Liliana samt døtrene Cristina og Cinzia.

Travaglini's vine er de bedst anmeldte vine i regionen. Gambero Rosso, Wine Spectator og flere andre internationale "vinanmeldere" har konstant Travaglini's vine rangeret blandt de bedste i verden.

Familien Travaglini drives frem af tanken om, at producere det helt exceptionelle. Den helt enestående og unikke vin, som moderne hjælperedskaber, gamle traditioner og perfekte vinmarker er i stand til at frembringe med hjælp fra højtkvalificeret menneskelig indgriben.

Regionen Gattinara
I tidligere tider var Gattinara egentlig bedre kendt og mere velrespekteret end Barolo. Gattinara fik sin DOC-status i 1967, der efterfølgende - som den 3. rødvin i Piemonte - er forhøjet til DOCG. Den fremherskende drue i Gattinara er Nebbiolo (lokalt kaldet "Spanna"). Travaglini anvender 100% Nebbiolo i alle husets vine. Kravene til høstudbytte er endnu strengere end de, der er gældende for Barolo og Barbaresco.

Den specielle Travaglini flaske
Er der nogen idé i at lade en ekstraordinær vin lagre på en ordinær flaske? Det spørgsmål stillede Giancarlo Travaglini sig selv i 1959. Og svaret blev en specieldesignet flaske, næsten et kunststykke, til husets Gattinara-vine. Et flaskedesign, der udover at fremstå på smukkeste vis, også er fantastisk funktionelt. Flasken er perfekt til at holde på depotet i vinen, når den dekanteres før serveringen. Formen på flasken giver mindre bevægelse i vinen når den skænkes og mindre depot hvirvles dermed rundt i flasken.
Hjemmeside: Travaglini