Gratis levering i nærområdet og gratis fragt i Danmark ved køb over kr. 1000,-
Nyhedsbrev
Ocumare 12 Se fuld størrelse

Ocumare 12

Edición Reservada

Flere detaljer

  • 1 flaske

DKK 399,00

, Edición Reservada 40% - 70cl.

 

 

 

Ocumare er produceret i Venezuela og har lagret i minimum 12 år. Det er en meget sødmefuld rom med toffée, honning, eksotiske frugter og krydrede toner. Den har en sød og vedhængende eftersmag.

Rommen har ligget på let toastede ege fade i minimum 12 år og er en "Edición Reservada" og det er kun de bedste fade der bliver valgt ud til at sammensætte denne sødmefulde rom.

Nyd denne rom med et stykke D-fusion Granella 60 % chokolade fra Domori.

Ocumare
produceres på Destilerias Unidas som er én af kun to romproducenter i Venezuela. Området hvor rommen bliver til, kaldes Hacienda Saruro og er i dag privatejet. Destilleriet producerer på både pot stills og kolonne stills og kan på et år producere 6 millioner kasser spiritus. Hacienda Saruro dyrker selv sukkerrør som de sælger til den lokale sukkermølle der så udvinder sukkeret og sender melassen tilbage til destilleret. Der ligger i alt 400.000 tusinde fade som både har været brugt til Bourbon, Sherry, Cognac og whisky, på Hacienda Saruro fordelt på 21 lagerbygninger, dette gør destilleriet til en af de største romproducenter i verden.