En saftig og spændstig Cabernet, som udfolder hele Sydafrikas store potentiale for fuld drøn. José Condé overgår næsten sig selv - og under alle omstændigheder de omliggende kollegaer - med denne saftige fantomvin.
Druerne til vinen høstes med håndkraft fra de bedste parceller fra Stark-Condés vinmarker i Jonkershoek Valley.
Vinen fadlagrer i 22 måneder på 300 liters franske egefade, hvoraf 70% er helt nye franske egfade. Tapningen foregår uden nogen form for filtrering.
Drueindholdet er en komposition af 93% Cabernet Sauvignon, 5% Merlot og 2% Petit Verdot
Serverings TIPS Serveringstemperaturen bør ikke overstige 18 grader. Vinen er særdeles velegnet til kraftige kødretter og gode modne oste.
Platter´s Guide 2010: 4 ½ Stars "Highly Recommended"
92 points i Wine Spectator, der skrev; "Dark, ripe and very polished, with a gorgeous core of crushed plum, cassis and blackberry fruit. Yet there´s plenty of mouthfilling grip, with a touch of loam and tar driving through on the finish." November, 2010